Nincs egy termék sem a listában! Kérjük ellenőrizze a keresési feltételeket és indítsa újra a keresést.

Termékek

Termékeink ár nélkül jelennek meg. A teljes termékinformációhoz kérjük jelentkezzen be!
Ha Önnek még nincs felhasználói jogosultsága, akkor kérjük lépjen kapcsolatba a vevőszolgálattal: 36-1/348-3000
Rendelésre tartott termékeinkkel az alábbiak figyelembevételével szolgáljuk ki Partnereinket:

- Minimális rendelési mennyiség: 1 gyűjtő (termékenként változó, a pontos információt megtalálja a kép jobb oldalán, pl.: gyűjtő mennyiség:  12 db).
- Szállítási határidő: amennyiben a termék nincs készleten abban az esetben minimum 3-4 hét, amelyről a megrendelést követően visszajelzést adunk.
- Fizetési feltételek: minden partnernek a kereskedelmi szerződésben rögzítettek szerint. Nagyobb értékű megrendelés esetén előleg fizetését kérhetjük.
- A megrendelés beérkezésekor a vevőszolgálat értesíti a Partnert és tájékoztatja a szállítás idejéről.

"Tisztelt Partnerünk! Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét arra, hogy a rendelésre tartott cikkekre írásban leadott megrendelését az Ön érdekében kiemelten kezeljük és a beszállító partnereinktől is így érkeztetjük, ezért ezeket a termékeket a visszaigazolásunkat követően, a beérkezéstől számított legrövidebb idő alatt szállítjuk. Tekintettel a rendelés jellegére az egyedileg megrendelt termékekre leadott rendelés visszavonhatatlan és ezek átvételétől eltekinteni nem áll módunkban. Köszönjük megértését!"
 
Nincs egy termék sem a listában! Kérjük ellenőrizze a keresési feltételeket és indítsa újra a keresést.
Felhasználói adatok megjegyzése. Ha ez a jelölőnégyzet be van jelölve, akkor a következő alkalommal nem kell a felhasználói nevét és jelszavát megadnia.
Elfelejtett jelszó

Kosár

A kosár üres.

Tudásbázis