"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
Készlet választó

Fürösztés, fertőtlenítés

  • 1
Germstar Kézfertőtlenítő Állványos +Utántöltő

90101

"A Germstar érintés nélküli fertőtlenítő adagoló  rendszert a Germstar termékek érintés nélküli adagolásához fejlesztettük ki. A stílusos, gömb formájú, szenzoros, érintés nélküli adagolórendszeres kézfertőtlenítő alá csak alátartjuk a kezünket, és az a pontosan szükséges, előre beállított, kívánt mennyiséget adagolja tenyerünkbe, melyet csak összedörzsölünk és már kész is a 3 órás maximális védettség minden vírus, kórokozó ellen! A kívánt adagolási mennyiség bármikor állítható 0,7 mltől 5 mlig, a kívánt felhasználási terület és mennyiség függvényében. Normál kézméret esetén a 0,7 ml kézfertőtlenítőszer már biztosítja a 99,99 %os antibakteriális védelmet. Ezzel a beállítással egy utántöltő által adagolt mennyiség 1350 körülbelül fertőtlenítéshez, """"kézmosáshoz"""" elegendő. Egy praktikus ötlet: Az adagoló önmagában is megvásárolható, és falra felszerelhető  akár otthon, akár az Ön üzletében, szalonjában! Ehhez biztosítjuk a megfelelő csavarokat, illetve rendelhetők hozzá különböző állványok, igénytől függően! Kérjük, tekintse meg az állványokat is a kiegészítő termékeink alatt!
A gömbforma merev műanyagból készül, több színben elérhető. Teteje átlátszó, így figyelemmel követhető az utántöltő tasak állapota.
Használata: Az adagolási művelet mikrochip által vezérelt: a beépített infravörös szenzor érzékeli a kéz mozgását, majd a speciális mágnes szelep a kézfertőtlenítő folyadék pontos adagolását végzi. Kezünket a gömb formájú, 20 cm-es átmérőjű adagoló alá helyezve a fertőtlenítő/kéztisztító folyadék automatikusan folyik a tenyerünkre. A speciális összetételű kézfertőtlenítő és a gravitáción alapuló technológiának köszönhetően az adagolás minden esetben cseppmentes.
Működtetése: Az adagoló szenzoros érzékelése 4 db D típusú elem segítségével működik. A jó minőségű elemek 2 évig, illetve 50.000 kézfertőtlenítésre biztosítják a zajmentes üzemelést. Az elemcsere szükségességét a szenzor piros jelzése mutatja. A rendszerben nincs mozgó alkatrész, működése környezetbarát, zajmentes és energiatakarékos. A megfelelő kézhigiénia megteremtésével Ön tehát nemcsak saját magát, de környezetét is megóvhatja a rettegett fertőzés ellen! 
A gömb tehát: Utántölthető, és falra, asztalra tehető, vagy állványra is rögzíthető. Olvassa el termékleírásainkat az Utántöltő termékek illetve a Kiegészítő termékek menüpontok alatt, vagy kérje személyesen kollégánk segítségét, aki az Önök kérésére személyesen is megmutatja a termék használatát, valamint bővebb tájékoztatót is tud adni."
Cikkszám: 90101
Kiszerelés: 1 db
Germstar Kézfertőtlenítő Utántöltő 946ml

20056

1 ml -re állítva kb.946x használható
0,7 ml-re állítva kb.1351x használható
Cikkszám: 20056
Kiszerelés: 1 db
Mastiteszt Reagens Cmt 1 L

GHI26

"Javallat:
A tej sejtszámának és vegyhatásának egyidejű, gyors meghatározása .Ezek alapján a tőgy
fiziológiai állapotának jellemzése.
A próba bizonyos megszorításokkal,elegytejek vizsgálatára is alkalmas. Továbbá alkalmas még egyes
 tőgykezelések eredményességének, fejőgépek tőgyegészségügyi hatásának értékelésére. Az elegytej
 vizsgálatánál a gyengén pozitív reakció súlyosabb megítélés alá tartozik a felhígulás miatt.
Alkalmazás módja: Kifejt tejhez keverendő diagnosztikum
.
Alkalmazási útmutató:
A próbát általában erre a célra előállított műanyag Mastitesttálcában hajtjuk végre.
Az egyes tőgynegyedekből az első tejsugarakat a tálcán lévő négy, peremes csészébe kell fejni,
majd a tálcát közel fűggőleges helyzetbe fordítjuk úgy, hogy a csészékben kb. 22 ml tej maradjon.
"
Cikkszám: GHI26
Kiszerelés: 1 db
  • 1