"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
Készlet választó

Tejkezelés

  • 1
  • 2
  • Utolsó
  • Következő
Sajtforma 110x110x110mm 1,3kg 13040

FJ13040

1,3kg
Cikkszám: FJ13040
Kiszerelés: 1 db
Sajtforma 200x200x150mm 6kg 13045

FJ13045

6kg
Cikkszám: FJ13045
Kiszerelés: 1 db
Sajtforma 80x155x70mm  13056

FJ13056

1,82kg
Cikkszám: FJ13056
Kiszerelés: 1 db
Sajtforma 80x70x70mm 0,39kg 13048

FJ13048

0,16kg
Cikkszám: FJ13048
Kiszerelés: 1 db
Sajtforma 85x57x80mm 0,38kg 13057

FJ13057

0,38kg
Cikkszám: FJ13057
Kiszerelés: 1 db
Sajtkultúra FD-DVS Flora-Danica 50U  Trapista

100103

Kiszerelési egység:500 liter tejhez ajánlott 
Mezofil aromaképző, többszörösen kevert törzsű kultúra, amely Lactococcus lactis subs. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris és Lactococcus lactis subsp. diacetylactis törzseket tartalmaz, fagyasztva-szárított formában. A kultúra aroma és CO2 képző. A kultúrát elsősorban kontinentális sajt típusok (Gouda, Edami, Leerdam, Samsoe) valamint lágy sajt típusok (savanyú sajtok, Camembert, kék sajt) gyártására használják.
Cikkszám: 100103
Kiszerelés: 1 cs
Sajtkultúra Feta R703

100095

800 liter tejhez elegendő.
A tejben lévő tejsavbaktériumok nélkülözhetetlenek a sajtkészítésnél az aroma és a lyukképződés létrejöttében. Ezt specifikusan irányíthatjuk kultúra hozzáadásával attól függően, hogy milyen típusú sajtot szeretnénk készíteni.
Cikkszám: 100095
Kiszerelés: 1 cs
Tejföl Kultúra FD-DVS XPL-1 50U

675876

250 liter tejhez/tejszínhez ajánlott 
Az FD-DVS XPL-1 mezofil aromaképző, LD típusú és termofil kultúrák keveréke. Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Leuconostoc fajok, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis és Streptococcus thermophilus törzseket tartalmaz fagyasztva szárított formában.
Cikkszám: 675876
Kiszerelés: 1 cs
Tejoltó Chy-Max Plus 1000 Ml  Fermentációs

117402

1ml tejoltó  6 liter tejhez elegendő. Kimozinos.
Lejárat után havonta 1%ot csökken a hatékonysága.
Kiszerelési egység:
kb. 6000 liter tejhez elegendő
A Chy-Max egy tisztított, szabványosított, fermentációval (Aspergillus niger var . awamori által) előállított kimozin. A kappa-kazeinre specifikus hasító hatással bíró tejalvasztó enzimet tartalmaz, amely nagyon jó alvadékot biztosít. A tejoltó valamennyi sajttípus ?- keménysajtok, félkemény sajtok, lágy sajtok és penésszel érő sajtok - készítéséhez felhasználható. A Chy-Max Plus a Chy-Max Extra kevésbé koncentrált változata. Adagolása 15-30 ml (általában 17 ml) / 100 liter tej.
Cikkszám: 117402
Kiszerelés: 1 db
Tejoltó Extrait Presure Carlina 1000 Ml  Oltógyomorból

108160

Extrait Presure  aerob mezofil
állati eredetű oltó kivonat
1ml tejoltó 10 liter tejhez elegendő.
Adagolás/ 100 l tej:
Vegyes alvasztású sajt	   2 - 6 ml
Friss sajt	  7 - 12 ml
Félkemény sajt	18 - 22 ml
Utómelegítés nélkül gyártott préselt sajt	25 - 35 ml
Utómelegítéssel gyártott préselt  sajt	20 - 35 ml
Cheddar és olasz félkemény sajt:	40 ml
Cikkszám: 108160
Kiszerelés: 1 db
Tejoltó Presure Simple Brun    100 Ml  Oltógyomorból

SZB19231

1ml tejoltó 2 liter tejhez elegendő.
Használat: 1 ml tejoltó 2 liter "teljes" tejhez elegendő. Kisüzemi módon teljes tejből, 1 kg sajt készítéséhez (beltartalomtól függően) szükséges:- 10 l tej (szarvasmarha, juh, kecske - teljes tejből),- 5 ml tejoltó,- 1 púpozott késhegynyi sajtkultúra (1 tasak kb 5 alkalomra elegendő),- 1 l sós víz
Elkészítés: A tejet melegítsük fel 37-38 °C-ra, amikor elértük ezt a hőmérsékletet, tegyük bele az 5 ml tejoltót, és keverés nélkül hagyjuk ezen a hőmérsékleten 40 percig, 40 perc után langyos aludttejet kapunk.
Lejárat után havonta 1%-ot csökken a hatékonysága.
Cikkszám: SZB19231
Kiszerelés: 1 db
Tejoltó Presure Simple Brun  1000 Ml  Oltógyomorból

108159

"1ml tejoltó 2 liter tejhez elegendő.
Használat: 1 ml tejoltó 2 liter ""teljes"" tejhez elegendő. Kisüzemi módon teljes tejből, 1 kg sajt készítéséhez (beltartalomtól függően) szükséges: 10 l tej (szarvasmarha, juh, kecske  teljes tejből), 5 ml tejoltó, 1 púpozott késhegynyi sajtkultúra (1 tasak kb 5 alkalomra elegendő), 1 l sós víz
.
Elkészítés: A tejet melegítsük fel 37-38 °C-ra, amikor elértük ezt a hőmérsékletet, tegyük bele az 5 ml tejoltót, és keverés nélkül hagyjuk ezen a hőmérsékleten 40 percig. 40 perc után langyos aludttejet kapunk.
Lejárat után havonta 1%ot csökken a hatékonysága."
Cikkszám: 108159
Kiszerelés: 1 db
Tejszeparátor Fj 85 230 V

FJ17592

10 literes élelmiszeripari alumínium tartállyal
85 liter/óra teljesítménnyel, 60 W,  30-45C között fölöz
Cikkszám: FJ17592
Kiszerelés: 1 db
  • 1
  • 2
  • Utolsó
  • Következő