"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"

 

 

Üdvözöljük az AlphaPortál-on!
Az AlphaPortál az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. állateledel és felszerelés nagykereskedelmi tevékenységének és állatgyógyszer kereskedelmi szolgáltatásának online felülete. A portálon csak regisztrált felhasználók vásárolhatnak.

Akár 5 kattintással megvásárolhatja a kiválasztott terméket!
Nagykereskedelmi webáruházunkat azzal a céllal alakítottuk ki, hogy ügyfeleink gyorsan és egyszerűen adhassák le kiválasztott termékeikre vonatkozó megrendeléseiket.

1. Kosárba tétel
2. Szállítási mód kiválasztása
3. Elfogadom négyzet kipipálása 
4. Fizetési mód kiválasztása
5. Rendelés elküldése

Tudáscentrum Önnek és Vevőinek!
Az Alpha Portál nem csak vásárlási felület! Itt minden információt megtalál ahhoz, hogy Ön hatékonyabban tudja termékeit értékesíteni. Az oldalunkon megtalálható Kiskedvenc kisokos pedig ideális tájékoztató anyag az Ön Vevői részére. Letölthető kiadványainkban olyan hasznos tartalmakat talál, mint a:

- Kisállatok helyes táplálása
- Kisállatokkal kapcsolatos betegségek
- Mit jelent a felelősségteljes állattartás

Az állatok gyógyításában és azok helyes táplálásában szerzett több mint 20 éves tapasztalatunk a garancia arra, hogy mindig szakmai tudásunk legjavát nyújtjuk partnereinknek.

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
Az Alpha-Vet Kft. története a székesfehérvári állatkórház megvásárlásával 1992-ben kezdődött. Az állategészségügyi ellátás mellett a vállalat állatgyógyszer, majd később a piaci igényeket felismerve az elsők között állateledel nagykereskedelmi tevékenységbe kezdett. ’98-ra piacának egyik meghatározó szereplője lett. Kizárólagos hazai forgalmazója több nemzetközi gyógyszer- és állateledel gyártónak. Napjainkra 3 központi telephelyen közel 12.000 m2-en raktározunk állateledeleket, és 3.000 m2-en állatgyógyászati készítményeket. Több mint 100 kis- és nagyteherautó végzi a napi kiszállítási munkát. A kft. legnagyobb beruházása a budapesti állategészségügyi és pet centrum felépítése volt. Az 1 milliárdos beruházás eredménye 7000 m2 épületegyüttes, mely Közép-Európa egyik legnagyobb ilyen jellegű komplexuma.

Számunkra partnereink elégedettsége a legfontosabb. Ezért folyamatos fejlesztésekkel, szolgáltatásunk színvonalának növelésével és termékpalettánk folyamatos bővítésével állunk vevőink rendelkezésére. Arra törekszünk, hogy minden területen szakképzett kollégák lássák el feladataikat.

Küldetésünk: "A magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása"