"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"

Szomatikus sejtszámmérés

  • 1
Delaval DCC Mintavevő Kazetta

DCC012

Mintavételi kazetta a DCC sejtszámlálóhoz
Az eldobható kazetta a tejminta vételére használható a DCC készülékkel történő sejtszámláláshoz. Kis mennyiségű reagenst tartalmaz, amely a tejjel összekeveredve reakcióba lép a szomatikus sejtek sejtmagjáva
Új
Cikkszám DCC012
Gyűjtő/db 1 db
Delaval DCC Szomatikus Sejtszámmérő

DCC011

A DCC sejtszámláló kis méretű, hordozható diagnosztikai berendezés, mely szükség szerint bárhol azonnal használható. A tejből levett mintát kevesebb mint egy perc alatt értékeli és azonnal kijelzi a tejben optikailag megmért szomatikus sejtek pontos számát. Memóriája számítógéppel is összeköthető így használata még inkább bővíthető. A DCC sejtszámláló optikai elven működik, kalibrálást nem igényel.
Pontos szomatikus sejtszám 45 másodperc alatt
Nincs szükség kalibrálásra
Segítségével bármikor felmérhető az állomány tőgyegészségi állapota
Új
Cikkszám DCC011
Gyűjtő/db 1 db
EkoMilk scan szomatikus sejt analizátor

BT2001

A készülék kizárólag friss, a fejéstől számított 12 órán belüli, 5-10C között tárolt, nem lefagyasztott, és nem pasztőrözött tej mérésére szolgál. A készülékhez opcionálisan nyomtató is rendelhető.
Cikkszám BT2001
Gyűjtő/db 1 db
Ekoprim 200gr

BT2005

Az Ekoprim por alakú anyag. Mielőtt elkészítené a munkaoldatot a porból, ellenőrizze a poranyag eltarthatósági címkéjét. A lejárati dátum után a termék hatástalan, és a szomatikus sejtek számának eredménye nem lesz megfelelő. Ekoprim oldattárolás: A 3,5% -os Ekoprim vízoldat 3 hónapig használható az elkészítés után, ha az üveget minden használat után megfelelően lezárják. Az Ekoprim oldat szobahőmérsékleten vagy hűtőszekrényben tárolható fagyás nélkül. Ha az oldatot 10 ° C alatt tároljuk, akkor az oldat átlátszatlan és fehér gél lesz. Ebben az esetben az oldat használata előtt melegítse fel az oldatot 30 ° C felett, hogy az ismét átlátszóvá váljon. Utasítás 100 ml-es oldat elkészítésére: Mérjünk le 3,5 g Ekoprim-ot, és tegyük egy mérőlombikba vagy hengerbe. Töltsön be előzetesen 100 ml-re melegített desztillált vizet (30-350 ° C). Keverje fel az elegyet a teljes feloldódásig, majd hűtse le 20-22 ° C-ra. Figyelem: Az Ekoprim por alakú anyag, amely közvetlen érintkezés esetén irritálhatja a légzőszerveket és a szemet.
Új
Cikkszám BT2005
Gyűjtő/db 1 db
Lactoscan MCC Combo Tejanalizátor

MTC0501

+ Monitor (MTC0503)
Új
Cikkszám MTC0501
Gyűjtő/db 1 db
Lactoscan SCC KIT X4 tejteszt

MTC0502

1 készlet a következő eldobható elemekből áll:
100 db LACTOCHIP ?4
400 db SOFIA GREEN liofilizált festék
800 db tippek az automatikus pipettához
Cikkszám MTC0502
Gyűjtő/db 1 db
S4 reagens MT05-höz

S4RG
Cikkszám S4RG
Gyűjtő/db 1 db
  • 1