"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"

Macska alom

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Utolsó
 • Következő
Alom Cats Best Smart Pellets 5l, 2,5kg

CHIPSI56

Egyedülálló aktív farost technológiájának köszönhetően hatékonyan köti meg a nedvességet (700%) és a kellemetlen szagokat. Komposztálható és 100%-ban biológiailag lebomló. Kizárólag tiszta, organikus rostokból áll. Laza csomósodás, könnyű súly, pormentes, kíméletes, nem tapad a mancsokhoz. Hosszan tartó, 7 hétig használható.
Cikkszám: CHIPSI56
Gyűjtő/db: 1 db
Biolux Macskaalom 10kg

BB02

Biolux macskaalom
10 kg
Higiénikus, szagtalanító, antiparazitikus hatású.
Macska és egyéb kisállatok almozásához.
Cikkszám: BB02
Gyűjtő/db: 4 db
Biolux Macskaalom 5kg

BB01

Biolux macskaalom
5kg
Higiénikus, szagtalanító, antiparazitikus hatású.
Macska és egyéb kisállatok almozásához.
Cikkszám: BB01
Gyűjtő/db: 8 db
Cat Vital zeolitos macskaalom 3,5kg

CV15

A Cat Vital alom univerzális megoldás macskáknak és kisállatoknak.
Természetes, Tiszta növényi rostokból, 100% biológiailag lebomló, Komposztálható, Humán wc-n lehúzható, Környezetbarát, Pormentes, Steril, Nagy felszívóképességű, Kiváló szagmegkötő, Tartós nedvességmegkötő képességű, Adalék nélkül készült.
Az alom kizárólag természetes, magyarországi területekről származó, szennyeződésektől mentes, kiváló minőségű, roppantott búzaszalmából és 20% természetes zeolitból áll. A Cat Vital almot mindenekelőtt nagy felszívóképesség jellemzi. A növényi pelletek kiválóan megkötik a szagokat és a nedvességet. A pelletek patogén baktérium mentesek, komposztálhatók és biológiailag 100%-ig lebomlanak. A Cat Vital macskaalom 20% zeolittal 8x hatékonyabb a hagyományos almoknál, mert a természetes növényi rostok kapilláris rendszere effektíven megköti a nedvességet. A Cat Vital alom univerzálisan alkalmazható több féle kisállat számára: ideális macskáknak a macska alomtálcákba, de ezen kívül nyulaknak, hörcsögöknek, csincsilláknak, vadászgörényeknek, tengerimalacoknak és sokféle
madárfajtának ajánlható - abban az esetben is, ha egy háztartásban több, különböző fajtájú kisállat is él. Kitűnően használható kiegészítő alomként is különösen nedves helyeken, mint pl. az itatók környékén, vagy rágcsálók toalettjében, stb. Gyártási idő: lásd a csomagoláson. 
Minőséget megőrzi: a gyártástól számított 5 évig. Gyártó, gyártó regisztrációs száma: Baromfi Coop Kft, 4537 Nyírkércs, Petőfi ut.41. HU 15 1 00006 Tárolása: Napfénytől es nedvességtől védett, hűvös helyen. Forgalmazó: Alpha-Vet Kft.1194 Budapest, Hofherr A.u. 42., Tel.: 36-1-348-3000 vevoszolgalatbp@alpha-vet.hu,
www.alpha-vet.hu
Cikkszám: CV15
Gyűjtő/db: 1 db
Cats Best Alom Eco Plus 5l, 2.1kg

CHIPSI20

Hatékonyan köti meg a nedvességet és a kellemetlen szagokat. Háromszor nagyobb nedvesség befogadó kapacitással bír, mint a hagyományos almok. Könnyű, komposztálható és 100%-ban biológiailag lebomló. Kizárólag tiszta, organikus rostokból áll. Bársonyosan lágy, természetesen kellemes illatú.
Cikkszám: CHIPSI20
Gyűjtő/db: 1 db
Cats Best Alom Original 10l, 4,3kg

CHIPSI3

Csomósodó ökológiai alom macskáknak 100 biológiailag lebomló. Ez a macskaalom 3x hatékonyabb a hagyományos csomósodó almoknál mert a természetes növényi rostok kapilláris rendszere effektíven megköti a nedvességet, ezáltal sokkal gazdaságosabb takarékosabb a többi macskaalomnál.
Cikkszám: CHIPSI3
Gyűjtő/db: 1 db
Cats Best Alom Original 20l, 8,6kg

CHIPSI55

Hatékonyan köti meg a nedvességet és a kellemetlen szagokat. Háromszor nagyobb nedvesség befogadó kapacitással bír, mint a hagyományos almok. Könnyű, komposztálható és 100%-ban biológiailag lebomló. Kizárólag tiszta, organikus rostokból áll. Bársonyosan lágy, természetesen kellemes illatú.
Cikkszám: CHIPSI55
Gyűjtő/db: 1 db
Cats Best Alom Original 40l (18 kg)

CHIPSI22

Hatékonyan köti meg a nedvességet és a kellemetlen szagokat. 
Háromszor nagyobb nedvesség befogadó kapacitással bír, mint a hagyományos almok. 
Könnyű, komposztálható és 100%-ban biológiailag lebomló. 
Kizárólag tiszta, organikus rostokból áll. 
Bársonyosan lágy, természetesen kellemes illatú.
Cikkszám: CHIPSI22
Gyűjtő/db: 1 db
Cats Best Sensitive 8l, 2,9kg

CHIPSI29

Hatékonyan köti meg a kellemetlen szagokat, az aktív farost technológiának köszönhetően. Kiváló nedvesség befogadó kapacitással bír, az alom mennyiségének 800%-át tudja befogadni. Erős csomósodás, könnyű súly, pormentes, kíméletes a mancsokhoz. Komposztálható és 100%-ban biológiailag lebomló. Kizárólag tiszta, organikus rostokból áll. Hosszan tartó, 8 hétig használható.
Cikkszám: CHIPSI29
Gyűjtő/db: 1 db
Chipsi Alom Mais Citrus 10l, 4.6kg

CHIPSI18

CHIPSI - ALOM MAIS CITRUS 10L 4.6KG Minőségi portalanított faforgács alom kezeletlen fából hörcsög nyúl tengerimalac és egyéb rágcsálók számára friss citromillattal. Higiénikus nagy nedvszívó képességű szárított pormentes alom mely csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását citromos illatával frissíti a helyiség levegőjét. Az almot kedvencünk egészsége érdekében rendszeresen cseréljük! A Chipsi faforgács alom préselt formában kapható így kis helyen elfér!
Cikkszám: CHIPSI18
Gyűjtő/db: 1 db
Chipsi Alom Pets Dream Universal 7l, 4kg

CHIPSI1

Chipsi - Pet´s Dream Universal 7 l A Chipsi Dream Universal egy normál szemcseméretű alom macskák és kistestű állatok számára. Kíváló szagmegkötő hatás - Óriási folyadékfelvevő képesség - Kíváló csomósodás - Minimális pormennyiség jellemzi. Használata egyszerű! A megszokott módon az alomtálba macska wc-be kb 3-4 cm vastagságban töltsük fel. Elhasználódás után a környezeti előírásoknak megfelelően semlegesítsük. Lefolyóba háztartási szemét mellé ne öntsük!
Cikkszám: CHIPSI1
Gyűjtő/db: 1 db
Cirmi Macskaalom 5kg

AXIS01

Nagy vízfelvevő képesség.
Kiváló szagtalanító hatás.
Az állatokra irritáló hatást nem fejt ki.
Egyéb kisállatok tartásánál is használható.
Azbesztmentes.
Szemcseméret: 1 - 5 mm.
Csomóképződési hajlam.
Alacsony portartalom.
Macskaalmaink további előnyös tulajdonságai:
    Állatorvosi vélemény szerint a CIRMI macskaalmot a cicák hamar megkedvelik, szívesen használják. 
    Adszorbeáló képességének köszönhetően gyakorlatilag megszünteti az állattartással járó kellemetlen szagokat. 
    Állatgyógyászati szempontból semleges, az állatokra irritáló hatást nem fejt ki.
Cikkszám: AXIS01
Gyűjtő/db: 5 db
Cirmi Macskaalom Kamillás 5kg

AXIS02

MACSKA ALOM CIRMI KAMILLÁS 5L Egyedülállóan új macskaalom a magyar piacon! Speciális gyártástechnológiájának köszönhetően megköti a kellemetlen szagokat mindeközben mégis kellemes kamilla illatot áraszt. Nemesagyag tartalma (Na-montmorillonit) miatt jelentős a vízfelvevő képessége. Kiváló csomósodó képességgel bír ezáltal a használata igen gazdaságos ugyanis elég csak az összeállt részeket eltávolítani az alomból. Használata: A macskaalmot 6-8 cm vastagságban kell az alomtálcába helyezni. A szennyezetté vált összecsomósodott részeket naponta célszerű eltávolítani és friss Kamilla alommal pótolni. A használt macskaalom talajjavítóként is felhasználható.
Cikkszám: AXIS02
Gyűjtő/db: 5 db
Dolly zeolitos kisállat alom 2,5kg

DOLLY58

DOLLY univerzális roppantott szalma alom kisállatoknak
természetes zeolit kiegészítéssel
MERT MINDEN GAZDA A LEGJOBBAT SZERETNÉ KEDVENCEINEK!
EZÉRT A DOLLY UNIVERZÁLIS SZALMA ALOM TERMÉSZETES ZEOLIT KIEGÉSZITÉSSEL AZ
IGAZI JÓ VÁLASZTÁS ALOMANYAG SZEMPONTJÁBÓL!
Természetes,Tiszta növényi rostokból,100% biológiailag lebomló, Komposztálható, Környezetbarát, Pormentes, Steril, Nagy felszívóképességű, Kiváló szagmegkötő, Hosszú távú nedvességlekötő képesség, Adalék nélkül készült. A Dolly univerzális szalma természetes zeolit kiegészítéssel, a legjobb választás a kisállatoknak. Az alom kizárólag természetes, magyarországi területekről származó, kiváló minőségű búza, szalma alapanyagból készült. Az almot mindenekelőtt nagy nedvszívóképesség jellemzi. A szagok és a nedvesség különösen jól megkötődnek a növényi rostok belsejében. A pellet patogén baktériumoktól mentes komposztálható és biológiailag 100% lebomló. A Dolly univerzális szalma alom természetes zeolit kiegészítéssel 8x hatékonyabb a hagyományos almoknál, mert a természetes növényi rostok kapilláris rendszere effektíven megköti a nedvességet.
A Dolly univerzális szalma alom alkalmazható sokfajta kisállat számára: ideális macskáknak az alomtálcákba, de ezen kívul nyulaknak, hörcsögöknek, csincsilláknak, vadászgörényeknek, tengerimalacoknak és sokféle madárfajnak is ajánlható - abban az esetben is, ha egy háztartásban több, különböző fajta kisállat is él. De kitűnően használható kiegészítő alomként is különösen nedves helyekre, mint pl. az itatók környezte vagy a rágcsálók toalettje, stb. Gyártási idő: lásd a csomagoláson. Minőséget megőrzi: a gyártástól számított 5 évig. Gyártó, gyártó regisztrációs száma: Baromfi Coop Kft, 4537 Nyírkércs, Petőfi ut.41. ƒHU 15 1 00006 Tárolása: Napfénytől és nedvességtől védett, hűvös helyen. Forgalmazó: Alpha-Vet Kft.1194 Budapest,Hofherr A.u. 42.,tel: 36-1-348-3000
vevoszolgalatbp@alpha-vet.hu, www.alphaportal.hu
Cikkszám: DOLLY58
Gyűjtő/db: 1 db
Dolly zeolitos macskaalom 5kg

DOLLY1043

hatékonyan megköti a nedvességet és a kellemetlen szagokat nem irritálja a cica talpát gátolja a baktériumok képződését alacsony a portartalma nem igényel gyakori gondozást, mert ritkábban kell az elhasználódott alomrészt eltávolítani. MERT MINDEN GAZDI A LEGJOBBAT AKARJA KEDVENCÉNEK... ...EZÉRT A DOLLY ZEOLIT MACSKAALOM IGAZÁN JÓ VÁLASZTÁS ALMOZÁSI SZEMPONTBÓL! A DOLLY ZEOLIT MACSKAALOM különlegessége és egyedisége más almozási célra szánt zeolit alapú termékekkel szemben a speciális és magas klinoptilolit ásványi anyag tartalma. A gyártást gondos alapanyag előkészítés előzi meg, amely művelet záloga a termék prémium minőségének, és garanciája a kedvenc és a gazdi elégedettségének. Azért jó választás a DOLLY ZEOLIT MACSKAALOM, mert: • hatékonyan megköti a nedvességet és a kellemetlen szagokat • nem irritálja a cica talpát • gátolja a baktériumok képződését • alacsony a portartalma • nem igényel gyakori gondozást, mert ritkábban kell az elhasználódott alomrészt eltávolítani. Javasolt felhasználása: 7 cm-es vastagságban egyenletesen elterítve töltsük a DOLLY ZEOLIT MACSKAALMOT az alomtálcába Megfelelő rendszerességgel távolítsuk el az elhasználódott alomanyagot egy kiszedő kanállal. Amikor az alom mennyisége a felére csökken, pótoljuk. Bizonyos időközönként gondoskodjunk a teljes alomanyag forgatásáról. Felhasználás után a csomagolást zárjuk vissza. A DOLLY ZEOLIT MACSKAALOM nemcsak cicák, hanem bármely kistestű kedvenc almozásra alkalmas, mint például a kutya, madár, rágcsáló, vagy vadászgörény.
Cikkszám: DOLLY1043
Gyűjtő/db: 1 db
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Utolsó
 • Következő