"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
EAN kód
Nettó súly (kg)
Márka
Készlet választó
Állatfaj

Póráz

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • . . .
 • 51
 • Utolsó
 • Következő
Kifutó
Flexi 1-7 Long Fekete 12kg-Ig

FLE 31

Flexi póráz - FLEXI 1-7 LONG FEKETE 7 méteres kötélpóráz nagy termetű kutyáknak 12 kg testsúlyig színes fényvisszaverős kötéllel krómozott karabinerrel és bőr csatlakozással a karabínernél. A kötél végén lévő szalag megakadályozza hogy a karabínerig felcsévélődjön a kötél és sérülést okozzon a műanyag ház.
Cikkszám: FLE 31
Gyűjtő/db: 1 db
Kifutó
Flexi Black&white Zebra

FLEBW1

Flexi póráz - flexi Black & White zebra 5 méteres zsinóros póráz kis- és középtermetű kutyáknak max. 20 kg-ig - Csúszásmentes puha markolat - Fekete-fehér színű zsinór - krómozott karabíner A FLEXI póráz legfontosabb jellemzője hogy zsinórja állandó enyhe feszülése miatt nem lazul meg ezért megbízható és egyszerűen kezelhető. Fékzára segítségével bármikor kontrollálható ugyanakkor a tetszés szerinti szabadság is megadható az állat számára amit a szabadalmaztatott egy kézzel is jól kezelhető fék- és visszahúzórendszere biztosít.
Cikkszám: FLEBW1
Gyűjtő/db: 30 db
Kifutó
Flexi City Pink 2m 35kg-Ig

FLECITY2

Flexi póráz - flexi City pink 2 méteres szalagpóráz kutyáknak 35 kg-ig. - a rövid (2 méteres) de erős szalag maximális biztonságot nyújt a tömegben vagy forgalmas utcán - egy kézzel működtethető - a módosított fogantyú még könnyebb kezelhetőséget biztosít - a buirkolat fényes és matt felületek kombinációja - krómozott karabíner A FLEXI póráz legfontosabb jellemzője hogy zsinórja állandó enyhe feszülése miatt nem lazul meg ezért megbízható és egyszerűen kezelhető. Fékzára segítségével bármikor kontrollálható ugyanakkor a tetszés szerinti szabadság is megadható az állat számára amit a szabadalmaztatott egy kézzel is jól kezelhető fék- és visszahúzórendszere biztosít.
Cikkszám: FLECITY2
Gyűjtő/db: 20 db
Kifutó
Flexi City S.Szürke 2m 35kg-Ig

FLECITY4

Flexi póráz - flexi City sötét szürke 2 méteres szalagpóráz kutyáknak 35 kg-ig. - a rövid (2 méteres) de erős szalag maximális biztonságot nyújt a tömegben vagy forgalmas utcán - egy kézzel működtethető - a módosított fogantyú még könnyebb kezelhetőséget biztosít - a buirkolat fényes és matt felületek kombinációja - krómozott karabíner A FLEXI póráz legfontosabb jellemzője hogy zsinórja állandó enyhe feszülése miatt nem lazul meg ezért megbízható és egyszerűen kezelhető. Fékzára segítségével bármikor kontrollálható ugyanakkor a tetszés szerinti szabadság is megadható az állat számára amit a szabadalmaztatott egy kézzel is jól kezelhető fék- és visszahúzórendszere biztosít.
Cikkszám: FLECITY4
Gyűjtő/db: 20 db
Kifutó
Flexi City Türkiz 2m 35kg-Ig

FLECITY3

Flexi póráz - flexi City türkiz 2 méteres szalagpóráz kutyáknak 35 kg-ig. - a rövid (2 méteres) de erős szalag maximális biztonságot nyújt a tömegben vagy forgalmas utcán - egy kézzel működtethető - a módosított fogantyú még könnyebb kezelhetőséget biztosít - a buirkolat fényes és matt felületek kombinációja - krómozott karabíner A FLEXI póráz legfontosabb jellemzője hogy zsinórja állandó enyhe feszülése miatt nem lazul meg ezért megbízható és egyszerűen kezelhető. Fékzára segítségével bármikor kontrollálható ugyanakkor a tetszés szerinti szabadság is megadható az állat számára amit a szabadalmaztatott egy kézzel is jól kezelhető fék- és visszahúzórendszere biztosít.
Cikkszám: FLECITY3
Gyűjtő/db: 20 db
Kifutó
Flexi City V.Szürke 2m 35kg-Ig

FLECITY1

Flexi póráz - flexi City világos szürke 2 méteres szalagpóráz kutyáknak 35 kg-ig. - a rövid (2 méteres) de erős szalag maximális biztonságot nyújt a tömegben vagy forgalmas utcán - egy kézzel működtethető - a módosított fogantyú még könnyebb kezelhetőséget biztosít - a buirkolat fényes és matt felületek kombinációja - krómozott karabíner A FLEXI póráz legfontosabb jellemzője hogy zsinórja állandó enyhe feszülése miatt nem lazul meg ezért megbízható és egyszerűen kezelhető. Fékzára segítségével bármikor kontrollálható ugyanakkor a tetszés szerinti szabadság is megadható az állat számára amit a szabadalmaztatott egy kézzel is jól kezelhető fék- és visszahúzórendszere biztosít.
Cikkszám: FLECITY1
Gyűjtő/db: 20 db
Kifutó
Flexi Comfort 1 5m Fekete 12kg-Ig

FLECOF1

Flexi póráz - flexi Comfort Basic 1 fekete 5 méteres kötélpóráz kényelmes puha markolattal. Kis termetű kutyáknak 12 kg-ig. - színes fényvisszaverős kötél - krómozott karabiner - bőr csatlakozás a karabínernél A kötél végén lévő szalag megakadályozza hogy a karabínerig felcsévélődjön a kötél és sérülést okozzon a műanyag ház.
Cikkszám: FLECOF1
Gyűjtő/db: 30 db
Kifutó
Flexi Comfort 1 5m Piros 12kg-Ig

FLECO1

Flexi póráz - flexi Comfort Basic 1 piros 5 méteres kötélpóráz kényelmes puha markolattal. Kis termetű kutyáknak 12 kg-ig. - színes fényvisszaverős kötél - krómozott karabiner - bőr csatlakozás a karabínernél A kötél végén lévő szalag megakadályozza hogy a karabínerig felcsévélődjön a kötél és sérülést okozzon a műanyag ház.
Cikkszám: FLECO1
Gyűjtő/db: 1 db
Flexi Design M Zsinór 5m, 20kg Kék

FLE107
Cikkszám: FLE107
Gyűjtő/db: 12 db
Flexi Design M Zsinór 5m, 20kg Pink

FLE106
Cikkszám: FLE106
Gyűjtő/db: 12 db
Flexi Design M Zsinór 5m, 20kg Sárga

FLE105
Cikkszám: FLE105
Gyűjtő/db: 12 db
Flexi Design M Zsinór 5m, 20kg Zöld

FLE108
Cikkszám: FLE108
Gyűjtő/db: 12 db
R
Flexi Design S szalag 5m 15kg kék

FLE109
Cikkszám: FLE109
Gyűjtő/db: 12 db
Flexi Design S szalag 5m 15kg zöld

FLE110
Cikkszám: FLE110
Gyűjtő/db: 12 db
Flexi Design S Zsinór 5m, 12kg Kék

FLE103
Cikkszám: FLE103
Gyűjtő/db: 12 db
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • . . .
 • 51
 • Utolsó
 • Következő