"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"

Immunerősítők

 • 1
 • 2
 • Utolsó
 • Következő
Biogenicpet Immunity 120 ml

BIOGENICIM

Hatóanyag: (1 ml tartalmaz)
BAP-8 (Standardizált Pleuran kivonat) 10,0 mg
Termékforma: orális oldat
Célállat faj: Kutya, macska, vadászgörény és díszmadarak részére.
Javallatok BiogenicPet Immunity:immunmoduláns hatású BAP-8 összetevőt tartalmaz. A BAP-8 biológiailag aktív poliszacharidok komplexe, melyet természetes forrásból, laskagombából (Pleurotus ostreatus) izoláltak. Fokozza áz állatok ellenálló képességét és vitalitását. Fertőzések esetén elősegíti a szervezet megfelelő védekezését. Alkalmazása ajánlott túlzott fizikai megterhelés, stressz, valamint teljes szervezeti kimerülés esetén.
Adagolás:
A mellékelt adagolóval vagy fecskendővel a szirup táplálékba, ivóvízbe keverhető, vagy közvetlenül az állat szájüregébe is adható. Használat előtt felrázandó.
Adag: 2 ml/5 ttkg.
A szervezet ellenálló képességének növelése érdekében javasolt a Biogenicpet Imunity szirupot naponta egyszer, hosszabb időszakon (legalább 2-3 hónapon) keresztül alkalmazni. A napi adag megduplázható min. 3 napon át az adagolás kezdetén.
Kiadhatóság: állatorvosi vonalon forgalmazott, vény nélkül kiadható.
Kiszerelés: 120 ml üveg, adagoló kanállal.
Cikkszám: BIOGENICIM
Gyűjtő/db: 1 db
BiogenicVet Immuno kapszula 60x

VETAP1

Javallat:
Étrendkiegészítő a kutyák és macskák részére a sejtes, humorális, nem specifikus immunitás erősítésére, amelynek fontos szerepe van a vírusok, baktériumok és tumoros sejtek elleni küzdelemben. Adható a veszélyeztetett, vagy vírusos, baktériumos megbetegedésben szenvedő kutyáknak és macskának az egész fiataltól az idős korig, a rákban szenvedő állatoknak és a vemhes állatoknak is, amelyek az immunitást átadják az utódaiknak.
Csomagolás: 60 kapszula
Összetétel:
Béta-glukán és Mannán-oligoszacharid 500 mg/g
A legerősebb eszköz az immunitás erősítésére.
A béta-1,3/1,6-glukán az egyik legismertebb immunstimuláns anyag, amelyet széles körben alkalmaznak kutyáknál és macskáknál. Megnöveli az IgA és az IgG szintjét, és közvetlen antimikrobiális hatása fokozza a védőoltások hatékonyságát. A tanulmányok bizonyítják, hogy a béta glukán sikeresen támogatja a védelmi rendszert a vírusok, baktériumok, gombák, paraziták ellen, és nagyon erős immunológiai reakciókat vált ki a testben. A védősejtek 7-szer erősebbek a béta glukán kiváltotta aktivációt követően.
Adalékok:
C-vitamin 100 mg/g
A C-vitamin erősíti az immunitást, fokozza a fehérvérsejtek hatékonyságát, erősíti a bőr védelmi képességét, és gyorsítja a sebgyógyulást. Erős antioxidáns, ezért csökkenti a krónikus betegségek kialakulását.
Cink oxid 10 mg/g
A cink-oxid kiemelkedően fontos, mivel részt vesz szinte az összes biológiai folyamatban, kofaktorként működik mintegy 300 enzimnél, amelyek szerepet játszanak a vitális funkciókban. Cink nélkül a szervezet nem tud védekezni (elősegíti a védőmolekulák kialakulását a szervezetben), elősegíti a DNS szintézisét, részt vesz a spermiumok termelésében, az antioxidáns hatásban,
mert védi a testet a szabad gyököktől, hozzájárul a csontok és a fogak egészségéhez, valamint csökkenti a degeneratív változások kozckázatát.
Folsav 0,5 mg/g
A folsav illetve a B9 vitamin kedvezően hat az anyagcserére, a szív-és érrendszerre, az idegrendszerre, segítséget nyújt az anémia ellen, jelentősen csökkenti az öregedést.
Adagolás:
1 kapszula naponta 15 kg testtömegre. 15 kg testömeg felett nap 2 kapszula.
Használati utasítás:
A kapszulák kinyithatóak és a tartalmukat közvetlenül az állat szájába vagy az ételbe keverve adhatjuk.
 
Tárolási hőmérséklet: 25°C alatt. Gyermekektől távol tartandó. Csak állatok számára.
Cikkszám: VETAP1
Gyűjtő/db: 48 db
BiogenicVet Immunoxantin kapszula 50x

VETAP2

Javallatok:
Takarmány kiegészítő kutyák és macskák számára a celluláris és humorális, nem-specifikus immunitás erősítésére, ami fontos a vírusokkal, baktériumokkal és daganat sejtekkel szembeni küzdelemben. Olyan kutyák és macskák számára, amelyek fertőzési kockázata maga, vagy már bakteriális vagy virális fertőzésekben szenvednek, továbbá nagyon fiatal vagy idős egyedeknek, különösen daganatos megbetegedésben szenvedőknek, vemhes állatoknak, amelyek ellést követően az tejjel átadják a védettséget az újszülötteknek.
Kiszerelés:
50 kapszula
Összetétel:
?-Glükán 200 mg/g
A legerősebb védő és immunerősítő anyag. A ?-1,3 / 1,6-glücan egyike a legismertebb immunstimulás anyagoknak, amelyet széles körben használnak kutyákban és macskákban. Növeli az IgA és IgG szinteket, közvetlen antimikrobiális hatása van, és javítja a vakcinázás hatékonyságát. Vizsgálati eredmények bizonyítják, hogy a ?-glükán hatékonyan aktiválja a védelmi rendszert a vírusos, bakteriális, gombás, parazitás és egyéb kórokozókkal szemben, ennek eredményeként a szervezet nagyon erős immunválasszal reagál. A védekezésért felelős sejtek aktivitása hétszeresére fokozódik a béta-glükán aktiválás hatására.
Echinacea purpurea 200 mg/g
Az Echinacea leginkább az immunerősítő hatásáról ismert, amely a növényben található többféle összetevőnek (pl. flavonoidok, esszenciális zsírsavak, poliszacharidok, stb.) köszönhető. Ezen összetevők mindegyike szinergista módon fejti ki hatását különböző szinteken, növelve az immunitást és támogatva az ellenálló képességet a szervezetben. Ezek mellett az Echinacea gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatással is rendelkezik. 
C-vitamin (L-aszkorbinsav) 100 mg/g
A C-vitamin (L - aszkorbinsav) támogathatja az immunitást a fehérvérsejt funkció javításával, a bőr védekező rendszerének erősítésével és a sebgyógyulás gyorsításával. A C-vitamin erős antioxidáns, ami emeli a vér antioxidáns szintjét, ami segít a krónikus betegségek kockázatának csökkentésében.
Cink oxid 50 mg/g
A cink szinte valamennyi biológiai folyamatban részt vesz, több, mint 300 enzim kofaktora, amelyek létfontosságú élettani folyamatokban játszanak szerepet. A cink serkenti a védekezésért felelős molekulák felépítését, nélküle a szervezet védekezésre képtelen. A cink részt vesz a DNS szintézisben, a spermatermelésben, antioxidáns aktivitású (védi a szervezetet a szabad gyököktől, támogatja a csontok és a fogazat egészségét, és csökkenti a különböző degeneratív elváltozások kockázatát).
Astaxanthin 5 mg/g
Az astaxanthin erőteljes antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező karotinoid, kutyákban és macskákban javítja a mitokondriális funkciókat, csökkenti az oxidatív stressz és a szabad gyökök károsító hatását. Az asaxantin gyulladáscsökkentőként is hat, javítja a szem egészségét, az ízületek egészségét, a szív funkcióit, a szívműködést, segít a daganatok kialakulásának megelőzésében, daganatellenes hatású. 
Adagolás:
1 kapszula naponta 10 testtömeg kilogrammonként, illetve ahogy az állatorvos rendeli.
A felhasználás módja:
Tegye az Immunoxantin kapszulát közvetlenül az állat torkába, vagy széthúzva nyissa ki, és a tartalmát keverje bele az állat táplálékba.
 
Tárolás: szobahőmérsékleten, 25 ° C alatt.
Gyermekektől távol tartandó!
Kizárólag állatok számára!
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig.
Cikkszám: VETAP2
Gyűjtő/db: 56 db
R
Cv-247

HUNG12

Adjuváns, immunstimuláns, antioxidáns és roboráló hatású tabletta és kapszula elsősorban daganatos kutyák részére.
A készítmény összetétele:
- 1 kapszula tartalmaz:
Mangán-glükonát: 10 mg
Réz-glükonát: 10 mg
C-vitamin (aszkorbinsav): 200 mg
Segédanyagok: ad 290 mg
- 1 tabletta tartalmaz:
Nátrium-szalicilát: 175 mg
Segédanyagok: ad 515 mg
Célállatfajok:
- Kutya
A készítmény felhasználási területe, felhasználási javaslat, javallatok:
Rosszindulatú daganatos betegségben szenvedő kutyák életminőségének javítására alkalmazható gyógyhatású készítmény. Használata előnyös lehet kemo-, vagy sugárterápiával kezelt állatokban, valamint a daganatok részleges vagy teljes sebészi eltávolítását követően a daganatok újrafejlődésének megakadályozása vagy késleltetése céljából.
Leromlott egészségű állatok állapotának javítására, valamint műtétek és betegségek utáni lábadozás elősegítésére.
Hatásmechanizmus:
A mangán és a réz számos olyan enzim, főleg a szuperoxid-dizmutáz működéséhez szükséges nyomelemek, amelyek támogatják az immunrendszert a killersejt aktivitást és az antioxidációs folyamatokat. Rosszindulatú daganatos betegségekben ezek nem működnek megfelelően, így nem tudják megakadályozni a DNS oxidációs károsodását.
A C-vitamin (aszkorbinsav) a szervezetben képződő szabadgyököket és a káros oxidációs folyamatokat csökkenti, valamint támogatja az immunrendszert. Elősegíti a sérült DNS javítási mechanizmusait, serkenti a kötüszövet regenerációját és a sebgyógyulást.
A nátrium-szalicilát a gyulladáscsökkentést és a fájdalomcsillapítást támogatja, így javítja a beteg állatok közérzetét. Csökkenti az oxidációs folyamatokat, amelyek túlzott aktivitása fokozná a DNS károsodást és a daganatokat ellátó vérerek képződését. Elősegíti a sejtszaporodás és sejpusztulás (apoptózis) megfelelő arányának visszaállítását.
Cikkszám: HUNG12
Gyűjtő/db: 1 db
Dm Guard 120 ml

VITA1011

Összetétel: 125 mg N,N-dimetil-glicin (DMG), U-vitamin (metil-metionin), B12-vitamin Indikáció: Immunerősítő, ellenállóképesség fokozása munkakutyákban, idős állatokban és daganatos betegségek eseté
Célállat faj: kutya, macska, madarak, kisemlősök
Adagolás: 10 ttkg alatt: 0,5 ml (10 csepp) naponta 1 csepp / 100 g testtömeg,10 – 20 ttkg: 1 ml (20 csepp) naponta,20 – 30 ttkg: 1,5 ml (30 csepp) naponta,30 ttkg felett: 2 ml (40 csepp) naponta,A napi adagot ajánlott két részre osztva,a táplálékba keverve beadni.Szükség esetén a napi dózis megduplázható.Ellenjavallat, nemkívánatos hatás nem ismert
Kiszerelés: 30 ml, 120 ml
Cikkszám: VITA1011
Gyűjtő/db: 1 db
Dm Guard 30 ml

VITA100

Összetétel: 125 mg N,N-dimetil-glicin (DMG), U-vitamin (metil-metionin), B12-vitamin Indikáció: Immunerősítő, ellenállóképesség fokozása munkakutyákban, idős állatokban és daganatos betegségek eseté
Célállat faj: kutya, macska, madarak, kisemlősök
Adagolás: 10 ttkg alatt: 0,5 ml (10 csepp) naponta 1 csepp / 100 g testtömeg,10 – 20 ttkg: 1 ml (20 csepp) naponta,20 – 30 ttkg: 1,5 ml (30 csepp) naponta,30 ttkg felett: 2 ml (40 csepp) naponta,A napi adagot ajánlott két részre osztva,a táplálékba keverve beadni.Szükség esetén a napi dózis megduplázható.Ellenjavallat, nemkívánatos hatás nem ismert
Kiszerelés: 30 ml, 120 ml
Cikkszám: VITA100
Gyűjtő/db: 1 db
Új
Dm Guard T2 120 ml

VITA114

Hatóanyag: 125 mg N,N-dimetil-glicin (DMG), 10 mg taurin, 1 mg kálium-orotát
Termékforma: orális oldat.
Célállat fajok: kutyák, macskák, halak, kisemlősök és díszmadarak
Javallatok: 
Javallata:
Támogatja az immunrendszer és a szív működését.
Javítja az általános állapotot, így az erős szervezet jobb eséllyel veszi fel a harcot a kórokozókkal.
Munkakutyáknál fokozza a fizikai teljesítőképességet és elősegíti a regenerációt.
Növeli a máj méregtelenítő hatását, ezáltal a szervezet gyorsabban szabadul meg a toxikus anyagoktól.
Csökkenti a kórokozók káros hatásait a szervezetben.
Támogatja a szervezet daganatok elleni küzdelmét és csökkenti az áttétek képződésének esélyét.
Madaraknál kedvező hatása van a hirtelen stresszhatás és a környezet változása esetén, illetve tolltépés, túlzott vedlés, visszatérő gombás, parazitás problémák esetén is.
Az emlősök anyagcseréjére kifejtett hatásának leglátványosabb eredménye a megnövekedett élettartam és a fokozott vitalitás.
Alkalmazása:
Adagolás kutyáknak és macskáknak
10 ttkg alatt: 0,5 ml (10 csepp) naponta
10 - 20 ttkg: 1 ml (20 csepp) naponta
20 - 30 ttkg: 1,5 ml (30 csepp) naponta
30 ttkg felett: 2 ml (40 csepp) naponta
A napi adagot ajánlott két részre osztva, a táplálékba keverve beadni.
Adagolás kisemlősöknek:
1 csepp / 100 g testtömeg
Adagolás halaknak:
2 csepp / 1 liter víz / nap, karantén akváriumban
Megelőzésre 1 csepp / 1 liter víz, 3 naponta
 
Szükség esetén a napi dózis megduplázható.
Kiadhatóság: szabad forgalmú
Kiszerelés: 30 ml, 120 ml
Cikkszám: VITA114
Gyűjtő/db: 1 db
Dm Guard T2 30 ml

VITA130

Hatóanyag: 125 mg N,N-dimetil-glicin (DMG), 10 mg taurin, 1 mg kálium-orotát
Termékforma: orális oldat.
Célállat fajok: kutyák, macskák, halak, kisemlősök és díszmadarak
Javallatok: 
Javallata:
Támogatja az immunrendszer és a szív működését.
Javítja az általános állapotot, így az erős szervezet jobb eséllyel veszi fel a harcot a kórokozókkal.
Munkakutyáknál fokozza a fizikai teljesítőképességet és elősegíti a regenerációt.
Növeli a máj méregtelenítő hatását, ezáltal a szervezet gyorsabban szabadul meg a toxikus anyagoktól.
Csökkenti a kórokozók káros hatásait a szervezetben.
Támogatja a szervezet daganatok elleni küzdelmét és csökkenti az áttétek képződésének esélyét.
Madaraknál kedvező hatása van a hirtelen stresszhatás és a környezet változása esetén, illetve tolltépés, túlzott vedlés, visszatérő gombás, parazitás problémák esetén is.
Az emlősök anyagcseréjére kifejtett hatásának leglátványosabb eredménye a megnövekedett élettartam és a fokozott vitalitás.
Alkalmazása:
Adagolás kutyáknak és macskáknak
10 ttkg alatt: 0,5 ml (10 csepp) naponta
10 - 20 ttkg: 1 ml (20 csepp) naponta
20 - 30 ttkg: 1,5 ml (30 csepp) naponta
30 ttkg felett: 2 ml (40 csepp) naponta
A napi adagot ajánlott két részre osztva, a táplálékba keverve beadni.
Adagolás kisemlősöknek:
1 csepp / 100 g testtömeg
Adagolás halaknak:
2 csepp / 1 liter víz / nap, karantén akváriumban
Megelőzésre 1 csepp / 1 liter víz, 3 naponta
 
Szükség esetén a napi dózis megduplázható.
Kiadhatóság: szabad forgalmú
Kiszerelés: 30 ml, 120 ml
Cikkszám: VITA130
Gyűjtő/db: 1 db
R
E-Vitamin tabletta 100x

BVE7

E-VITAMIN tabletta
Kiegészítő eledel kutyák és macskák részére
Antioxidáns, immunerősítő
Felhasználási javaslat: Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin, amely antioxidáns hatású, segít semlegesíteni a szervezetben felhalmozódott káros hatású szabadgyököket.
Javasolt a fogyasztása szívbetegeknek, idős állatoknak, és betegség utáni legyengült állapotban. Különösen fontos szerepe van a sejtfalak jó állapotban tartásában, illetve a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében. A zsírszövetek és a máj raktározza, azonban zsírszegény étrend mellett az E-vitamin mértéke nem kielégítő, ezért ilyen esetekben ajánlott a táplálék kiegészítő formájában történő bevitele. Az E-vitamin hiánya terméketlenséget, illetve a magzatok méhen belüli elhalását válthatja ki.
Összetétel: Fructo-oligo-szacharidok, mikrokristályos cellulóz (E460), magnézium-sztearát (E572), NaCl.
Adalékanyagok: E-vitamin (?-tokoferol-acetát) 100 NE/tabletta.
Beltartalom: Nedvességtartalom: 7 %, nyersfehérje 1,5 %, nyersrost 1,2 %, nyerszsír 5,0 %, nyershamu 32 %.
Adagolás. : Az ízesített tablettákat az állatok általában önként, szívesen elfogyasztják.
Közvetlenül az állatnak adni vagy táplálékba keverni
Kutya és macska: 1 tabletta/10 ttkg/nap
A használat ajánlott időtartalma: 6-12 hét.
Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz, fénytől védett
helyen. Egy tabletta súlya: 550 mg. Kiszerelés: 100 tabletta/doboz.
Cikkszám: BVE7
Gyűjtő/db: 1 db
Fitomune tabletta 20x

VITA31

Összetétel: bíbor kasvirág, béta-glükán, homoktövis, grapefruit-mag kivonat, macskakarom, csüdfű
Célállat faj: kutya, macska
Javallat: Immunerősítő tabletta kutyák és macskák részére
Adagolás: 1 tbl/15 ttkg. Kiszerelés: 20 tabletta
Cikkszám: VITA31
Gyűjtő/db: 1 db
Flumax paszta 150 ml

VETT

Összetevők: L-Lysine: 500 mg, Gránátalma kivonat (polifenolok): 8 mg, B3-vitamin (Niacin) (PP-vitamin): 5 mg, B6-vitamin (Piridoxin): 5 mg, Pelargonium sidoides: 3 mg, Cink (Zn)1 mg, Áfonya kivonat (proanthocionidok): 0,5 mg. 
Célállat faj: macska. 
Javallat: 
a VetPlus Flumax immunerősítő paszta – Immunerősítő kiegészítő táplálék macskáknak, elsősorban felső légúti infekciók (macskanátha), vírusos megbetegedések és fokozott immunitást igénylő folyamatok támogatására
Adagolása:
Felnőtt macskák: 2 pumpálás naponta kétszer.Kölyök macskák: 1 pumpálás naponta kétszer.Pumpálásonként 1,5 ml.Vetplus Flumax pasztát alkalmazhatja önmagában vagy táplálékba keverve.Az ajánlott adag 3 ml / 4,5 kg napi kétszeri adagolástól az állatorvos szükség esetén eltérhet.
Adalékanyagok (per liter)
Vitaminok:B3-vitamin (Nikotinamide): 1,666 mg, B6-vitamin (Pyridoxine Hydrochloride): 1,666 mg, Aminosavak:Lysine: 166,666 mg, Mikroelemek: Cink (Zn) (E6) (Cink szulfát monohidrát): 333 mg Beltartalom (w/w):Nyerszsír: 12,2 %, Nyersrost: 0,5 %, Nyershamu: 1,8 %, Nyersfehérje: 25,4 %Összetevők:Víz, glicerin
Kiszerelés: 150 ml
Cikkszám: VETT
Gyűjtő/db: 12 db
Grizzly Lazacolaj 1000ml Kutyának

LOLAJ4

Grizzly Alaszkai lazac olaj - Kutyák és macskák részére 1000ml Teljesen természtes kiegészítő táplálék kutyák és macskák részére! Olyan kutyák és cicák részére akiknek száraz viszkető a bőre akik túlzottan vedlenek kedvtelenek műtétek utáni utókezelés részeként sztrók kockázatának fennálása esetén érrendszeri problémák esetén ajánljuk! - Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak magasabb mint 9:1 arányban találhatóak meg benne. - Tengeri Lazac Olaj Alaszkából - Kiváló száraz és viszkető bőrre - Puha fényes szőrzetet eredményez rendszeres használatával - Használatával csökkenthető a sztrók kockázata - Támogatja az immunrendszert - Magas energiaszintet tart fenn - Hozzájárul az egészséges vérkeringéshez - Nagyon ízletes ezért a kutyák és cicák egyaránt nagyon szeretik
Cikkszám: LOLAJ4
Gyűjtő/db: 4 db
Grizzly Lazacolaj 2000ml Kutyának

LOLAJ5
Cikkszám: LOLAJ5
Gyűjtő/db: 4 db
Grizzly Lazacolaj 250ml Kutyának

LOLAJ2

Grizzly Alaszkai lazac olaj - Kutyák és macskák részére 250ml Teljesen természtes kiegészítő táplálék kutyák és macskák részére! Olyan kutyák és cicák részére akiknek száraz viszkető a bőre akik túlzottan vedlenek kedvtelenek műtétek utáni utókezelés részeként sztrók kockázatának fennálása esetén érrendszeri problémák esetén ajánljuk! - Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak magasabb mint 9:1 arányban találhatóak meg benne. - Tengeri Lazac Olaj Alaszkából - Kiváló száraz és viszkető bőrre - Puha fényes szőrzetet eredményez rendszeres használatával - Használatával csökkenthető a sztrók kockázata - Támogatja az immunrendszert - Magas energiaszintet tart fenn - Hozzájárul az egészséges vérkeringéshez - Nagyon ízletes ezért a kutyák és cicák egyaránt nagyon szeretik
Cikkszám: LOLAJ2
Gyűjtő/db: 12 db
 • 1
 • 2
 • Utolsó
 • Következő