Válasszon szállítási módozataink közül
Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. saját logisztikai szolgáltatásának igénybevétele esetén a regisztrált partner a számára meghatározott kiszállítási napján veheti át a megrendelt terméket. (erről megrendeléskor a rendszer automata üzenetben tájékoztatja, illetve telefonos tájékoztatást is kérhet vevőszolgálatunkon). A kiszállítás díja függ a megrendelt termékek bruttó összegétől. Ehhez a szolgáltatáshoz válassza a kosár tartalma menüben a megrendelésre vonatkozó Kiszállítás funkciót.


Expressz kisszállítás esetén futárszolgálat végzi a kiszállítást 24 órán belül Ehhez a szolgáltatáshoz válassza a kosár tartalma menüben a megrendelésre vonatkozó Futárszolgálat funkciót.


Vevő jön érte.  Ezen opció választása esetén kiszállítást nem igényel és a rendelésének értéke eléri a minimum bruttó 20.000Ft-ot, továbbá vállalja, hogy a meghatározott időpontban a terméket budapesti címünkön átveszi. (1194 Budapest, Hofherr Albert 42.) Az oldal automatikus frissülésével az átvétel időpontjáról a rendszer tájékoztatja Önt. Ehhez a szolgáltatáshoz válassza a kosár tartalma menüben a megrendelésre vonatkozó vevő jön érte funkciót.

Kérjük pontosan adja meg adatait
Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.
 
1.    Szállítási címének a regisztráció során megadott adatokat veszi alapul a rendszer. Hibásan megadott cím miatti késért felelősséget nem vállalunk, illetve az ezzel járó költségek a megrendelőt terhelik.
2.    Önnek lehetősége van más szállítási címet megadni, ez esetben kérem, töltse ki a
„Ha más címre kéri a kiszállítást” opciót.
3.    Megrendelés Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadása után a megrendelés elküldése gombra kattintva rendelését elküldheti!
4.    Megrendeléséről ügyfélszolgálatunktól minden esetben visszajelzést ad
5.    A megrendelés elküldése regisztráció nélkül nem lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, a regisztráció menüpont alatt megteheti
6.    Csak regisztrált felhasználóként tud belépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül!

Házhoz szállítás, információk
Csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A futárszolgálat egyszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Hibás megrendelés esetén mit tehet?
Kérjük, minden esetben ellenőrizze megrendelését! Hibás megrendelés elküldése esetén a rendelést követő 2 órán belül jelezze problémáját vevőszolgálatunkon, vagy használja HELPDESK menüpontunkat. A HELPDESK menüt csak regisztrált partnereink érhetik el. Ezen menü segítségével elektronikusan is kérhet segítséget problémái kezelésére.

-  Vásárlással, rendeléssel kapcsolatos probléma (kérjük, hibás rendelés esetén a probléma leírásakor a rendelési bizonylatának számát feltétlenül küldje el. Ezen adatokat a Cégadat menüpont Élő rendelések/ajánlatok almenüben érheti el.

Szállítással kapcsolatos információk:


Tisztelt Partnerünk! Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy 2019.október 15-től:

- A 40 kg-ot nem meghaladó rendeléseket futárszolgálattal, csomagként bruttó 2 500 Ft (nettó 1 968,50 Ft) szállítási díjjal, 

- A 40 kg-ot meghaladó rendeléseket raklapos postai szállítással, bruttó 12 573 Ft (nettó 9 900,00 Ft) szállítási díjjal juttatjuk el Partnereinknek. 

- A bruttó 40 000 Ft-ot meghaladó rendeléseket bizonylatonként 3%-os szállítási díj felszámolásával Alpha-Vet Kft. kiszállítással teljesítjük. 


Amennyiben megrendelését a Magyar Postával szállíttatjuk ki, ebben az esetben CSAK az Ön üzletéig viszik az árut, az eladótérbe illetve a raktárba már nem szerződésbeli kötelességük azt elhelyezni. Szíves megértésüket köszönjük! 

A túra kiszállításokat megelőző nap 14 óráig beérkező megrendeléseket másnap szállítja az Alpha-Vet Kft., a 14 óra után leadott rendeléseket csak a következő szállítási héten áll módunkban teljesíteni. 

Futárszolgálatos kiszállítás esetén, a 12 óráig leadott rendeléseket még aznap szállításra előkészítjük.  A 12 óra után leadott rendeléseket másnap áll módunkban szállításra előkészíteni.

További sikeres üzletmenetet kíván az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft!