Válasszon szállítási módozataink közül

Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. saját logisztikai szolgáltatásának igénybevétele esetén a regisztrált partner a számára meghatározott kiszállítási napján veheti át a megrendelt terméket. (erről megrendeléskor a rendszer automata üzenetben tájékoztatja, illetve telefonos tájékoztatást is kérhet vevőszolgálatunkon). A kiszállítás díja függ a megrendelt termékek bruttó összegétől. Ehhez a szolgáltatáshoz válassza a kosár tartalma menüben a megrendelésre vonatkozó Kiszállítás funkciót.

Expressz kisszállítás esetén futárszolgálat végzi a kiszállítást 24 órán belül Ehhez a szolgáltatáshoz válassza a kosár tartalma menüben a megrendelésre vonatkozó Futárszolgálat funkciót.

Vevő jön érte.  Ezen opció választása esetén kiszállítást nem igényel és a rendelésének értéke eléri a minimum bruttó 20.000Ft-ot, továbbá vállalja, hogy a meghatározott időpontban a terméket budapesti címünkön átveszi. (1194 Budapest, Hofherr Albert 42.) Az oldal automatikus frissülésével az átvétel időpontjáról a rendszer tájékoztatja Önt. Ehhez a szolgáltatáshoz válassza a kosár tartalma menüben a megrendelésre vonatkozó vevő jön érte funkciót.

 

Kérjük pontosan adja meg adatait

Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

 1. Szállítási címének a regisztráció során megadott adatokat veszi alapul a rendszer. Hibásan megadott cím miatti késért felelősséget nem vállalunk, illetve az ezzel járó költségek a megrendelőt terhelik.
 2. Önnek lehetősége van más szállítási címet megadni, ez esetben kérem, töltse ki a „Ha más címre kéri a kiszállítást” opciót.
 3. Megrendelés Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadása után a megrendelés elküldése gombra kattintva rendelését elküldheti!
 4. Megrendeléséről ügyfélszolgálatunktól minden esetben visszajelzést ad
 5. A megrendelés elküldése regisztráció nélkül nem lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, a regisztráció menüpont alatt megteheti
 6. Csak regisztrált felhasználóként tud belépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül!

 

Házhoz szállítás, információk

Csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A futárszolgálat egyszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Hibás megrendelés esetén mit tehet?

Kérjük, minden esetben ellenőrizze megrendelését! Hibás megrendelés elküldése esetén a rendelést követő 2 órán belül jelezze problémáját vevőszolgálatunkon, vagy használja HELPDESK menüpontunkat. A HELPDESK menüt csak regisztrált partnereink érhetik el. Ezen menü segítségével elektronikusan is kérhet segítséget problémái kezelésére.

 • Vásárlással, rendeléssel kapcsolatos probléma (kérjük, hibás rendelés esetén a probléma leírásakor a rendelési bizonylatának számát feltétlenül küldje el. Ezen adatokat a Cégadat menüpont Élő rendelések/ajánlatok almenüben érheti el.

 

Szállítási díjak és ingyenes szállítás állatorvosi rendelők számára.
Érvényes: 2022. 01. 17-től

2022. január 17-től az árurendelésre vonatkozó ingyenes logisztikai szolgáltatásainkat az alábbi feltételekkel vehetik igénybe:

 • Munkanapon 12:00-ig leadott rendelését, melynek értéke meghaladja a bruttó 45 000 Ft-ot, ingyen szállítjuk
 • Munkanapon 12:00 - 16:00 között leadott rendelését, melynek értéke meghaladja a bruttó 90 000 Ft-ot, ingyen szállítjuk
 • Munkanapokon 16:00 utána leadott rendelése minden szállítási díj köteles 

 

Szállítási díj kategória GLS Nettó egység ár
szállítási díj 0-5 kg 1 950 Ft
szállítási díj 5-10 kg 2 150 Ft
szállítási díj 10-20 kg 2 375 Ft
szállítási díj 20-30 kg 2 600 Ft
szállítási díj 30-40 kg 3 050 Ft


Raklapos szállítás Nettó 11 990 Ft / raklap.

Postai szállítás Nettó ár
Posta csomag 1 munkanap / 1 cs 5 kg-ig 1 950 Ft
Posta csomag postán maradó/ 1 cs 5 kg-ig 1 950 Ft
Posta csomag 1 munkanap / 1 cs 5- 10 kg-ig 2 150 Ft
Posta csomag postán maradó/ 1 cs 5- 10 kg-ig 2 150 Ft
Posta csomag 1 munkanap / 1 cs 10-20 kg-ig 2 375 Ft
Posta csomag postán maradó/ 1 cs 10-20 kg-ig 2 375 Ft
Posta csomag 1 munkanap / 1 cs 20-30 kg-ig 2 600 Ft
Posta csomag postán maradó/ 1 cs 20-30 kg-ig 2 600 Ft

 

Szállítással kapcsolatos információk
Tisztelt Partnerünk! Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy 2019.október 15-től:

 • A 40 kg-ot nem meghaladó rendeléseket futárszolgálattal, csomagként bruttó 2 500 Ft (nettó 1 968,50 Ft) szállítási díjjal,
 • A 40 kg-ot meghaladó rendeléseket raklapos postai szállítással, bruttó 12 573 Ft (nettó 9 900,00 Ft) szállítási díjjal juttatjuk el Partnereinknek.
 • A bruttó 50 000 Ft-ot meghaladó rendeléseket bizonylatonként 3%-os szállítási díj felszámolásával Alpha-Vet Kft. kiszállítással teljesítjük. 

Amennyiben megrendelését a Magyar Postával szállíttatjuk ki, ebben az esetben CSAK az Ön üzletéig viszik az árut, az eladótérbe illetve a raktárba már nem szerződésbeli kötelességük azt elhelyezni. Szíves megértésüket köszönjük! 

A túra kiszállításokat megelőző nap 14 óráig beérkező megrendeléseket másnap szállítja az Alpha-Vet Kft., a 14 óra után leadott rendeléseket csak a következő szállítási héten áll módunkban teljesíteni. 

Futárszolgálatos kiszállítás esetén, a 12 óráig leadott rendeléseket még aznap szállításra előkészítjük.  A 12 óra után leadott rendeléseket másnap áll módunkban szállításra előkészíteni.

További sikeres üzletmenetet kíván az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft!