"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"

Takarmánykiegészítő idegrendszerre

  • 1
BiogenicVet Neurovet Alpha Complete 30x4 g

VETAP28

Javallatok:
Takarmánykiegészítő kutyáknak neurodegeneratív betegségek, degeneratív artritisz, és az öregedéssel együttjáró meglassulás esetén. Támogatja az idegszövet és a váz- és izomrendszer szöveteinek ujjáépülését.
Kiszerelés:
30 db. 4 g-os zacskó
Összetétel:
C-vitamin: 500 mg
A C-vitamin (L-aszkorbinsav) erőteljes antioxidáns, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. C-vitamin pótlás ajánlott az idegszövetben jelentkező oxidatív stressz és gyulladásos folyamatok enyhítésére, amelyek növelik a demencia és idegrendszeri elváltozások kockázatát. A C-vitamin szükséges a kollagén, az L-karnitin és bizonyos neurotranszmitterek bioszintéziséhez. A C-vitamin emellett fontos, természetes antioxidáns, amelyről kimutatták, hogy képes regenerálni egyéb antioxidánsokat, mint pl. az alfa-tokoferol (E-vitamin).
Omega-3 zsírsavak 300 mg
Az esszenciális zsírsavaknak a szervezet valamennyi sejtje hasznát veszi, ide értve az idegsejteket is. Támogatják az idegi impulzusok átvitelét, amelyek irányítják a napi tevékenységeket.
Acetil-L-karnitin: 250 mg
Jóllehet az L-karnitin népszerű fogyasztó és zsírégető szerként, az acetil-L-karnitin előnyei között szerepel az agyi funkciók (az agy egészsége és a memória) javítása, az izomkárosodások megelőzése, a vércukorszint szabályozása és az állóképesség fokozása is. Rövid idő alatt javítja a tanulási folyamatokat, és lassítja kognitív funkciók romlását az idős kutyákban.
Alfa-liponsav: 200 mg
Az alfa-liponsav (ALA) erőteljes antioxidáns és a mitokondriális alfa-ketonsav dehidrogenázok kofaktora. Előnyös hatását tapasztalták az agy és a vázizmok energia metabolizmusában és számos diabétesz modellben.
E-vitamin: 150 mg
Az idegrendszeri rendellenességek alapvető tényezője a megnövekedett oxidatív stressz. Erőteljes antioxidánsként az E-vitamin eliminálja a szabad gyököket, amelyek az oxidációs folyamatok káros melléktermékei.
Koenzim Q10: 25 mg/g
A koenzim Q10 kontrollálja a sejten belüli oxigén szállítást. Antioxidáns hatása is van, csökkenti a szabad gyökök által kiváltott károsodást a sejtekben. Kutyák és macskák számára Q10 pótlás ajánlott az időskori szellemi hanyatlás megelőzésére vagy kezelésére, továbbá immunrendszeri funkciók csökkenése esetén és vesebetegségekben.
Biotin 20 mg
A "biotin" szó az ősi görög "bitos" szóból ered, amelynek jelentése "élet" vagy "fenntartás". A biotin segít a szőrzet, szem, máj és idegrendszer egészségének megőrzésében. A biotin olyan kulcsenzimeket aktivál, amelyek növelik a szervezet által termelt mielin mennyiségét.
Folsav: 5 mg
A folsav az 5-metil-tetrahidrofolát közvetlen prekurzora, növeli az agyban az 5-MTHF szintet. Javítja az agyban a mielinizációt, és javítja a neurológiai tüneteket.
B12-vitamin: 500 µg
A metil-kobalamin (B12-vitamin) ideg regeneráló, alkalmazása szignifikánsan javítja a neuropátiás tüneteket.
Adalékanyagok: Magnézium-sztearát, BHT
Adagolás: 2x1 zacskó naponta, illetve az állatorvos utasítása szerint.
Felhasználási javaslat: Szájon át, a táplálékba keverve kell beadni.
Tárolás: szobahőmérsékleten, 25 ° C alatt.
Gyermekektől távol tartandó!
Kizárólag állatok számára!
Megjegyzés: Kizárólag kutyákban alkalmazható.
Cikkszám VETAP28
Gyűjtő/db 20 db
  • 1